Mijnreizentips

Alles over reizen!

Online deet kopen?

2 min gelezen
Careplus-shop

Heb je een verre reis op de planning staan naar een gebied met veel muggen? Zorg er voor dat je altijd deet bij de hand hebt, om je goed te beschermen tegen muggenbeten. Het laatste wat je wil oplopen tijdens een vakantie is malaria, knokkelkoorts of gele koorts. Daarom is het van groot belang dat je goed beschermd naar buiten gaat tijdens een vakantie. Smeer je daarom goed in. Care Plus verkoopt verschillende soorten deet, dus neem snel een kijkje in hun assortiment of lees deze blog.

Goed beschermd op pad

Het laatste wat je wil is ziek worden, dus wat kan je doen om je te beschermen? Deet kopen bij Care Plus. Er zit een verschil in de hoeveelheid deet. Zo heb je verpakkingen met 30% deet, 40% deet en 50% deet. Hoe hoger het percentage deet, hoe beter en langer je beschermd bent tegen de muggen.

Er is meer dan deet

Deet is natuurlijk de beste bescherming tegen de muggen, maar er is nog meer wat je kan doen om te voorkomen dat je geprikt wordt en ziek wordt. Slaap bijvoorbeeld in een klamboe, waardoor de muggen niet eens bij je in de buurt kunnen komen. Een andere optie is een hor voor de ramen, zodat muggen niet binnen kunnen komen. Als je wel in aanraking kan komen met de muggen, zorg er dan dat je zoveel mogelijk kleren aan hebt. Alleen de huid die wordt blootgesteld moet worden ingesmeerd met deet om je te beschermen.

Wanneer geen deet gebruiken?

Er zijn een aantal uitzonderingen wanneer je deet niet mag gebruiken. Dit is in het begin van een zwangerschap. In ieder geval de eerste drie maanden geen deet gebruiken. In de laatste maanden van je zwangerschap mag het wel, maar gebruik dan een laag percentage deet.

Vragen over Care Plus

Heb je nog vragen over welke deet het beste is en in welke landen je dit allemaal moet gebruiken? Lees dan nu de informatie op de website van Care Plus en mocht je er daarna niet uitkomen, neem dan contact op. De specialisten van Care Plus kunnen je meer vertellen en voorzien van een passend advies.