Mijnreizentips

Alles over reizen!

Met apneu op vakantie gaan, angstig.

1 min gelezen

apneuNormaal gesproken heb ik altijd zin om op vakantie te gaan en kan dan ook echt niet wachten. Jammer genoeg is het nu niet zo heel erg gezellig. Ik heb namelijk afgelopen week te horen gekregen dat ik last heb van apneu oftewel ik stop met ademen in de nacht. Uiteraard doe ik dit niet expres en schrok er aardig van nadat ik de diagnose heb ontvangen. De eerstvolgende gedachtes die er door mij heen ging was toch het zien op te lossen en hopen dat het ook niet terug kan komen. Via het internet ook terecht gekomen bij nederlandsesnurkpoli.nl en sinds dat moment heb ik gelukkig meer rust. De informatie via hun website was duidelijk genoeg voor mij om een afspraak te mogen maken.

 

Rustgevend naar huis toe, afspraak lucht enorm op.snurk-150x150

Het is sowieso angstig als je te horen krijgt dat je in de nacht stopt met adem halen. Althans de gedachten die ik heb zijn niet bepaald enthousiast om over te spreken. Gelukkig kan ik dankzij het gesprek met hun tevreden blijven en garanderen dat er wel degelijk wat te doen is aan de apneu. Nu eerst even op vakantie gaan in de hoop dat het daar snurk2-150x150allemaal goed gaat om vervolgens bij thuiskomst te focussen op de behandeling bij hun.

Meer verhalen