Mijnreizentips

Alles over reizen!

Te koop villa Spanje

2 min gelezen
wonen in Spanje

Is het altijd al je droom geweest om aan de kust in Spanje te wonen? Dan is dit je kans. Puur Spanje heeft verschillende te koop villa Spanje openstaan voor jou om te benutten. Puur Spanje is het eerste bedrijf die vastgoed verkoopt in Spanje aan Nederlanders. Puur Spanje is een familiebedrijf gestart uit de pure liefde voor Spanje. Zelf wilden ze ook naar Spanje verhuizen en merkten hoe lastig het was om alles rondom het huis te regelen, zeker als je de taal niet spreekt. Ze hebben daarom dit bedrijf gestart en inmiddels zijn ze al heel wat jaren verder en hebben ze al veel ervaring opgedaan. Deze ervaring gebruiken ze graag om jouw droom te verwezenlijken.

Moderne woning

Costa Blanca Zuid & Costa Calida

Deze 2 gebieden zijn de gebieden waar ze het meest actief zijn. Dit komt door het lage gehalte toerisme in de buurt. Deze gebieden liggen wel in de buurt van grote steden. 10 minuten met de auto en je zit midden in de grote stad. Door het lage toerisme gehalte is de natuur ook intact gebleven. Je hebt dus een mooie omgeving en de kust in de buurt.

Villa

Werkwijze van Puur Spanje

De werkwijzen van Puur spanje is erg persoonlijk. Ze houden een korte lijn met jou als klant. Als eerst ga je met de mensen van Puur Spanje in gesprek om te bespreken wat je zoekt in een huis en wat je perse in een huis wilt hebben. Vervolgens gaan ze op zoek naar een passend huis die aan je eisen voldoet. Als ze er een paar hebben gevonden kan je deze gaan bekijken in Spanje. Dit is volledig vrijblijvend. Als je het huis hebt gevonden die je dromen werkelijkheid laten worden kan Puur Spanje alles regelen rondom de contracten en de interieur specialisten.