Mijnreizentips

Alles over reizen!

Rijbewijs in Ede halen deed ik zelf hier!

2 min gelezen
Rijbewijs in Ede

Rijbewijs in Ede Om mijn rijbewijs in Ede te gaan halen, ben ik een hele tijd terug gaan zoeken naar een goede rijschool. Hierbij vond ik de kwaliteit en prijs allebei belangrijk, maar ook leuke lessen waren voor mij een vereiste. Ik had daarvoor al eens ergens anders een proefles gedaan, maar die was niet zo goed bevallen. Hierbij kreeg ik namelijk het idee dat de instructeur liever op zijn telefoon zat dan mij iets nieuws leerde. Dat vond ik heel erg onprettig, dus hier ben ik nooit meer terug naar gegaan. Een vriend gaf mij toen de tip om eens een kijkje te nemen op de website van Wesseldijk. Dit heb ik diezelfde dag nog gedaan en daar kreeg ik een goed gevoel bij. Toen ik belde voor het inplannen van mijn eerste les werd ik ongelofelijk vriendelijk te woord gestaan, dus ik kon niet wachten tot het zover was.

rijbewijs in ede halen ging snel

Rijbewijs in Ede

Uiteindelijk heb ik er na deze eerste keer ook voor gekozen om mijn rijbewijs in Ede bij hen te gaan halen. De sfeer in de auto was erg goed en de focus lag echt op het leeraspect, wat ik prettig vond. Hierdoor is het erg snel gegaan en voor ik het wist vertelde hij mij dat we het examen zouden gaan plannen. Ondanks dat ik hier erg blij mee was, vond ik het ook ongelofelijk spannend. Ik had zoiets nog nooit gedaan, dus wist ook niet hoe het in zijn werking zou gaan. Gelukkig heeft hij mij dit vooraf helemaal uitgelegd.

een hele leuke route

Toen ik op ging voor mijn rijbewijs in Ede was ik erg zenuwachtig. Gelukkig wist de examinator mij snel op mijn gemak te stellen en reden wij een route die ik al vaker had afgelegd. Mede hierdoor heb ik het in 1 keer gehaald!