Mijnreizentips

Alles over reizen!

Recreatiepark Leistert: een ervaring om U tegen te zeggen

2 min gelezen
Leistert

Zin in een heerlijk dagje uit of misschien wel een overnachting? Dat kan allemaal bij recreatieoord Leistert.nl. Bij ons Komt het hele gezin aan zijn trekken en natuurlijk mag ook jouw lievelings huisdier er deelgenoot van zijn. Een luxueuze kampeer destinatie met een ervaring waar u tegen zult zeggen.

Leistert.nl

Bij ons kun je ervoor kiezen om in alle comfort te overnachten. Dit omdat wij gewoon de beste bungalows en lodges te huur hebben, voorzien van alle Comfort dat een mens zich maar eens kan indenken. Op het kampeerterrein kun je het buitenleven ervaren in een van de leukste verblijf hutjes.

Geniet van de verschillende faciliteiten die bij Leistert recreatiepark te vinden zijn. Ravot met volle teugen in de waterspeeltuin, of ga maar lekker vissen in ons vijvertje. Een potje basketballen op ons verhard sportveld of gewoon zin in een partij beachvolleybal. Bij leistert kan dit allemaal. Maar wat als ik het heb over heerlijk eten en drinken bij Dela Selva of La Plaza? Dan moet jij absoluut bij Leistert recreatiepark zijn.

Uiteraard kun jij ook online jouw vakantie boeken op leistert.nl. Met het geautomatiseerd registratiesysteem kun jij de dag van aankomst, dag van vertrek en aantal personen maar ook jouw huisdieren aangeven. Uw vakantietje is met een klik op de knop geboekt.

Camping

Nog geen get away in orde gemaakt? Haast je en kies één van onze bungalows of lodges met de mogelijkheid voor jou en je gezin om uitermate te genieten van de ervaring die Leistert te bieden heeft. Leistert, een van Europa’ s mooiste recreatieparken in Limburg, Nederland gevestigd. Wij zijn kindvriendelijk en hebben ook uw huisdier een speciale plek. Bezoek eens leistert.nl en bezichtig ons park met een scala aan mogelijkheden.