Mijnreizentips

Alles over reizen!

Met vrienden of familie op vakantie

2 min gelezen
Safari tent veluwe

Stel je eens voor midden in het bos op de Veluwe te kunnen overnachten in een echte safaritent met je vrienden of familie, zodra je de tent uitstapt heb je de kans dat je dieren ziet. Wakker worden met verschillende soorten geluiden om je heen, of je hoort een eekhoorn ritselen tussen de bladeren hoog in een boom. Je kunt kiezen tussen een safari tent Veluwe voor vier personen, of wanneer je met meer bent voor zeven personen. Op deze manier kun je heerlijk met het hele gezin genieten van een vakantie midden in de vrije natuur. Heerlijk voor zowel jong als oud. 

Safari tent veluwe

Luxe in de vrije natuur

Wanneer je denkt aan een safari tent Veluwe verwacht je niet direct luxe, toch kun je genieten van luxe faciliteiten in de tent. Een mooie zithoek met een eettafel zodat je comfortabel met zijn allen lekker kunt eten. Een regendouche zorgt ervoor dat je na een lange dag even kunt ontspannen voordat je naar bed gaat. Ook wanneer je buiten wilt zitten is dit mogelijk, door de aanwezigheid van meubilair voor buiten kijk je vanaf je tent de vrije natuur in naar de dieren. Een fantastische ervaring voor jong en oud, om een unieke vakantie te hebben.

Activiteiten met de familie

Wat is er nu leuker om met de familie of je vrienden leuke activiteiten te doen, heb je fietsen meegenomen dan kun je in de omgeving lekker fietsen en de natuur verkennen. Ben je een echte dierenliefhebber dan is het zelfs mogelijk om te proberen om herten of zwijnen te spotten in de wilde natuur. Wandelen in de omgeving is ook een ideale manier om de Veluwe te leren kennen, wandel een van de mooie routes die de Veluwe rijk is. Of je nu met zijn tweeën bent, of met een groot gezelschap er is altijd iets leuks te doen.