Mijnreizentips

Alles over reizen!

Jacht reparatie voor goede hulp!

2 min gelezen

I1 k heb vandaag een interessant onderwerp ik ga het namelijk hebben over een bedrijf dat mij goed heeft weten te helpen. Het gaat namelijk over Jacht reparatie vandaag. Dit onderwerp is ontstaan eigenlijk toen ik twee maanden geleden op vakantie wilde gaan met vrienden. Een goede vriend van mij heeft een hele mooie jacht waar je met 8 mensen gemakkelijk op kan slapen. De jacht is gloed nieuwe en er zit alles op en aan. Alleen toen we weg wilde varen naar de Spaanse kust wilde de motor niet starten. We wisten niet wat er aan de hand was alleen mijn vriend de eigenaar van de boot had een beetje verstand. Hij is dus gaan kijken in de motor ruimte maar hij kon niks bijzonders vinden dat kapot was of los bijvoorbeeld. Vandaar dat we dus iets anders moesten gaan bedenken.

Na lang denken iets bedacht1

We besloten dus maar een Jacht reparatie bedrijf te bellen om iemand langs te sturen. We wilden namelijk zo snel mogelijk gaan. Al snel kregen we een hele aardige medewerker aan de lijn en we legde het probleem uit dat de jacht niet wilde starten. Ze zou zo snel mogelijk iemand langs sturen.

Iemand van het bedrijf

Er kwamen twee klusjes mannen uit een nette bus. Ze stelde een aantal vragen en gingen aan het werk. Binnen 20 minuten hoorde we de jacht opeens starten. We waren meteen heel blij, er bleek iets te zijn met de startmotor en dat is verholpen!