Mijnreizentips

Alles over reizen!

Hotel Veldhoven is verrukkelijk

1 min gelezen

steenselVorige week ben ik samen met mijn partner wezen genieten in Hotel Veldhoven, beter bekend als hotel Steensel. Dit bedrijf heeft waargemaakt als wat er bij hun op de website te lezen valt. Prachtige ambiance, ruime kamers en niet te vergeten het heerlijk eten dat geserveerd werd. Ik was spontaan verliefd op de locatie waar dit hotel zich bevond en durfde met zekerheid te zeggen dat we hier vaker naartoe zullen gaan. Normaal gesproken ben ik van een actieve vakantie maar deze keer wilde we alleen maar genieten en tot rust komen. Dit was bij hun dan ook geen enkel probleem!

Snel te boekenheader5-1024x426

Door op de website van Hotel Veldhoven te kijken zie je aan de rechterzijde een knopje waar je kan boeken om je vakantie vast te leggen. Ongeacht hoeveel dagen je er ook naartoe wilt gaan, de kosten voor het verblijf ligt aanzienlijk lager als dat je elders vinden zal. Wat mij dan weer de interesse wekte was het eten dat er geserveerd werd, het menukaart is groot genoeg om er enige dagen te verblijven. Wijzelf vinden het ook belangrijk dat de hotelkamer er netjes en verzorgd uitziet, dit moet dan ook door onze inspectie komen wil ik er een artikel over schrijven….. Daarom zeg ik ook echt dat het een aanrader is!

Meer verhalen

2 min gelezen
Efteling restaurant 1 min gelezen