Mijnreizentips

Alles over reizen!

Het Efteling restaurant

1 min gelezen
Efteling restaurant

Lekker eten in het Efteling restaurant. Van lunch tot diner, het is hier allemaal mogelijk. Reserveer wel een tafel om er zeker van te zijn dat je hier kan komen eten. Het zal jammer zijn dat jij je hier op hebt verheugd, maar helaas geen plaats is om te komen eten. Online is het mogelijk om de kaart al te bekijken. Je kan hier alvast een keuze maken wat jij op de dag dat jij naar dit hotel komt gaat eten.

Wanneer jij een hotelovernachting in Hotel de Kroon reserveert, is het mogelijk om aan de faciliteiten van het nabij gelegen hotel deel te nemen. Het GuestHouse Hotel, wat maar 50 meter verderop ligt, heeft diverse mogelijkheden en een heerlijk menukaart.

Efteling restaurant

Goed eten in het Efteling restaurant

Een dagje pretpark is altijd leuk, maar ook wel vermoeiend. Om na zo een leuke dag weer in de auto te moeten stappen om naar huis te rijden is nooit prettig. Daarom is een hotelovernachting een aanrader. Want hier kan je heerlijk even opfrissen na een lange dag in het pretpark. Tevens hoef jij niet de auto in te stappen om naar huis te gaan en kan jij een heerlijke dag afsluiten met een geweldig diner in het GuestHouse Hotel. Lekker genieten van al het heerlijks wat op de menukaart te vinden is.De keukenbrigade zal er alles aan doen om een culinair gerecht voor te zetten.

Meer verhalen