Mijnreizentips

Alles over reizen!

Formule 1 hotel boeken

2 min gelezen

Een Formule 1 hotel boeken is perfect voor mensen die een tussenstop willen maken in hun autoreis richting hun echte vakantiebestemming. Indien je van plan bent om met de auto naar je vakantiebestemming in het het verre zuiden van Europa te gaan, rijdt je naar alle waarschijnlijkheid voor een groot deel door Frankrijk.

Daarom is het verstandig om onderweg de tijd te nemen om één of twee keer te overnachten in een hotel langs bijvoorbeeld de Route du Soleil. Door een of meerdere tussenstops te nemen kom je op deze manier fris en fruitig op je eindbestemming aan.

Maar de meeste mensen hebben geen zin om hier veel geld aan te spenderen. Je wilt je vakantiebudget liever aan lekker eten of leuke uitstapjes uitbesteden, dan aan een hotelovernachting langs de route. Gelukkig hoeft het niet zoveel te kosten, want bij een overnachting van een Formule 1 hotel ben je maar een paar tientjes kwijt.

Relaxt overnachten in een Formule 1 hotel

Overnachten in een Formule 1 hotel is zeker een goede optie wanneer je op zoek bent naar een goedkope overnachting in een hotel. Het zijn hotels zijn niet duur en liggen zeer gunstig langs de snelweg. Je kunt dus snel bij het hotel arriveren en ook weer snel en uitgerust je reis vervolgen.

De Formule 1 hotels behoren tot de Accor hotelketen waar ook de Ibis hotels vallen. In een hotel van Formule 1 kun je goedkoop overnachten in een eenvoudige en comfortabele kamer. Op dit moment kun je in Frankrijk ruim 260 Formule 1 hotels vinden.

Formule 1 vergeleken met andere hotels

Het is wel belangrijk dat je realiseert dat een Formule 1 hotel niet hetzelfde is als een standaard hotel. Zo zijn er in een Formule 1 minder faciliteiten aanwezig, dan die je in een standaard hotel kunt vinden.

Normaal gesproken bestaat de kamer in het algemeen uit één ruimte. Faciliteiten als een badkamer en toilet ontbreken vaak. Natuurlijk zijn deze wel beschikbaar, maar ze liggen op de gang en zijn dus voor algemeen gebruik.

Maar wanneer je een Formule 1 hotel puur als overnachtingshotel gebruikt op de weg naar je echte vakantiebestemming, dan is dit absoluut nog steeds een comfortabele manier van overnachten.

Meer verhalen

2 min gelezen
Efteling restaurant 2 min gelezen