Mijnreizentips

Alles over reizen!

Florida vakantie is de leukste vakantie die ik heb gehad!

1 min gelezen

 

 

 

Beste lezers, welkom op mijn vakantie blog. Vandaag ga ik het met jullie hebben over Florida vakantie. Ongeveer een maand of twee geleden, besloot ik dat ik toch maar wel op vakantie ging deze zomer. In eerste instantie wilde ik lekker thuis blijven, maar toen ik hoorde dat iedereen wegging. Besloot ik om ook maar opzoek te gaan, naar een leuke vakantie. Ik wilde samen op vakantie gaan samen met mijn beste vriendin. Wij wilde op een speciale vakantie gaan, en naar een plek gaan, waar we beide nog niet waren geweest. Op het internet namen wij een kijkje en kwamen terecht op de website vakantie-florida.eu. Florida vakantie leek ons wel wat, hier waren wij beide nog nooit geweest. Wij wilde ons zelf goed gaan verwennen en zijn contact op gaan nemen met dit bedrijf. Uiteindelijk hadden wij een vijf sterren hotel geboekt, met een reisduur van twee weken. Twee weken leek ons lang zat!

Het was echt de leukste vakantie!

Mijn vriendin en ik hebben echt een leuke vakantie gehad. We hebben vele activiteiten uitgevoerd, paar avonden wezen stappen en natuurlijk lekker geluierd aan het strand. Het weer was echt fantastisch elke dag was het warmer dan dertig graden. Ons hotel was ook geweldig we hadden de beste all inclusive ooit. Alles werd top geregeld in het hotel, er was zeker sprake van een top service! Wij hebben deze top vakantie gehad dankzij vakantie-florida.eu!