Mijnreizentips

Alles over reizen!

Dit zijn de beste hotels rondom Schiphol

2 min gelezen

Staat er een zakelijke reis op de planning? Of ga je binnenkort heerlijk op vakantie? Dan wil je natuurlijk dat je volledig uitgerust op je bestemming aankomt. Helaas gooit stress en haast vaak roet in het eten waardoor je helemaal uitgeblust in het vliegtuig zit. Je kunt het jezelf echter een stuk gemakkelijker maken door de nacht voor vertrek te verblijven in een hotel in de buurt van Schiphol. Dat bespaart je een hele hoop gedoe en zorgt ervoor dat op een fijne manier aan je vakantie of zakenreis kunt beginnen. Rondom Schiphol zijn een aantal zeer goede Schiphol hotels te vinden waar je uitermate prettig kunt overnachten. We zetten de beste graag voor je op een rijtje.

Vliegensvlug bij het vliegveld

Voor de hotels rondom Schiphol geldt over het algemeen: hoe dichterbij het vliegveld hoe chiquer en hoe duurder ze zijn. Het hangt er dus helemaal vanaf wat je wensen zijn bij het boeken van een hotelovernachting. Van vijfsterrenhotels tot budgettoppers: er is voor ieder wat wils. Zo kan het goed dat iemand die op zakenreis gaat efficiëntie en een korte afstand tot het vliegveld een stuk belangrijker vindt dan een groot gezin dat niet te veel geld uit wilt geven aan een extra overnachting. In een straal van tien kilometer rondom het vliegveld zijn er genoeg hotels te vinden zodat je altijd wel iets kunt vinden dat aan al je wensen voldoet.

 Alle informatie overzichtelijk op een rijtje

Maar hoe weet je nu wat de beste hotels zijn waar je kunt overnachten rondom Schiphol? De website hotelsbijschipholairport.nl zette de gegevens van alle Schiphol hotels op een rijtje waardoor het plots een stuk gemakkelijker kiezen is. Het Hilton, het Sheraton en het CitizinM hotel zijn de drie meest luxueuze hotels in de omgeving van Schiphol. Hier zit je goed wanneer je kiest voor optimale comfort en een korte afstand tot het vliegveld. Het Ibis Budget hotel daarentegen is weer uitermate geschikt voor mensen die liever niet de volle mep betalen.

Meer verhalen

2 min gelezen
Efteling restaurant 1 min gelezen