Mijnreizentips

Alles over reizen!

De mooiste plekken voor een jongeren Rondreis

3 min gelezen

Je bent jong en je wil wat, en vakantie vieren hoort daar natuurlijk bij. Je werkt hard dus je bent ook toe aan de nodige ontspanning. Je zoekt een bestemming waar je heerlijk kunt relaxen maar waar het ook zeker nooit saai is. De gaafste feesten, unieke activiteiten en natuurlijk ook lekker eten en drinken. Ultiem vakantie vieren kun je over de hele wereld, maar wat zijn nou echt de mooiste plekken ter wereld voor een jongeren rondreis ?

Cuba

In Cuba is elke dag een feest. Je drinkt in Zuid-Amerika de heerlijkste cocktails en danst tot de zon weer opkomt. Wat je favoriete muziek ook is, in Cuba klinkt het altijd beter. Wist je dat je hier de mooiste stranden ter wereld vindt? Wit zand en turquoise water, daar kan de Noordzee natuurlijk nooit aan tippen. Toegegeven, je zit lang in het vliegtuig en het is niet goedkoop. Ga je echt voor een onvergetelijke vakantie, dan is Cuba waar je moet zijn.

Griekse eilanden

Gelukkig hoef je niet lang in het vliegtuig te zitten om een mooie tijd te hebben. Als je met je vrienden vakantie gaat vieren is het natuurlijk altijd gezellig. Rondreizen voor jongeren zijn ook populair in Griekenland. Ook een echt paradijsje en nog vlakbij huis ook. Je kent Ibiza, Kreta en Rhodos vast wel, waar je uit je dak kunt gaan en lekker op het strand kunt liggen. Alle Griekse eilanden zijn een perfecte reisbestemming, of je nou rust wil of juist een actieve vakantie zoekt. Van boottocht tot quads huren, Griekenland heeft het allemaal.

Turkije

Turkije is ook zo’n voorbeeld van een paradijs vlakbij huis. Dit land heeft veel meer te bieden dan je misschien denkt. Het is niet alleen een goede bestemming voor liefhebbers van feest, zon en strand. Maar ook als je er tijdens je vakantie bijvoorbeeld met een scooter graag op uit trekt is het hier geen straf. Diepe kloven, watervallen en verlaten strandjes geven je ongetwijfeld een vakantiegevoel. Zo kom je straks uitgerust weer thuis.

Stedentrips

Europa heeft een groot aanbod supermooie steden. Hier kun je een heerlijke mini-break nemen in de vorm van een stedentrip. Zo ben je er echt even uit zonder er lang voor te hoeven reizen, ideaal toch? Een stedentrip kun je zo duur maken als je zelf wil. Met de bus kom je vaak voor een spotprijs op je plaats van bestemming, zoals Parijs, Berlijn of Londen. Je vindt er bijzondere clubs waar je een onvergetelijk feest mee kunt maken. Zeker als je een local kent kom je op unieke plekken.

Thailand

Natuurlijk staat ook Thailand op de lijst van mooie plekken. Dit land heeft alles. Van bijzondere steden tot pareltjes van zandstranden, en een mooi binnenland met vriendelijke mensen. Een rondreis Thailand is een hele bijzondere ervaring. Het bruisende nachtleven in Pattaya is op zich een belevenis. Met wat geluk kun je een vliegticket voor een fijn prijsje vinden. Het verblijf ter plaatse is relatief goedkoop. Zo kun je toch luxe slapen terwijl je geld bespaart voor de mooie feesten. Een feest op het strand in Thailand moet zeker op je bucket list.