Mijnreizentips

Alles over reizen!

Aanrader: Mooie camping in Brabant!

2 min gelezen

Na een lange tijd niet op vakantie zijn te geweest is het eindelijk tijd om eens te gaan kijken waar wij na toe kunnen. Ik wilde graag naar een andere land maar wilde maximaal een weekje weg. Dit vanwege werk dus vonden wij het zonde om naar een andere land te gaan. Mijn vriendin en ik besloten om samen te gaan kijken waar wij na toe konden gaan. Mijn buurman adviseerde mij eens te gaan kamperen in een mooie camping in Brabant.

kampeerplaats

Voor het eerst kamperen

Zelf heb ik nog nooit eerder gekampeerd dus was het iets nieuws voor mij. Wat mij wel leuk leekt. Mijn vriendin vond het ook een goed idee dus zijn wij gaan kijken naar diverse campings in het oh zo mooie Brabant. Tijdens het boodschappen zag ik toevallig bij de supermarkt een folder van een mooie camping in Brabant genaamd De Achterste Hoef.

4-persoons-hut

Ervaring

Vervolgens heb ik contact opgenomen met De Achterste Hoef en wilde een plek reserveren voor 2 personen. Gelukkig was er genoeg plek en hebben wij het gelijk geboekt. Toen wij daar aankwamen hadden wij een mooie Luxe Chalet gehuurd voor heel goedkoop. Wij hebben erg veel genoten bij deze camping, omdat het een ruime plek had met veel fantastische uitgebreide faciliteiten zoals: buitenzwembaden, indoorspeeltuinen etc.

Het is echt een aanrader voor de mensen die willen gaan kamperen en in de omgeving van Brabant wonen. Wees er wel snel bij want het kan zomaar zijn dat het vol geboekt is!