Mijnreizentips

Alles over reizen!

Waarom een camperreis door Australië onvergetelijk is

2 min gelezen

Wel eens overwogen om een camperreis door Australië te maken? Er is geen betere manier om dit land te ontdekken. Zo zie je alle gezichten die dit land je te bieden heeft. Australië is namelijk gigantisch. Een perfect land om te ontdekken tijdens een aantal weken of een aantal maanden vakantie. Als je de controle wilt behouden over waar je naartoe reist, kies je een camper als vervoermiddel. Hierbij heb je de keuze uit goedkope varianten tot aan luxere modellen met alles er op en er aan. Zo kun je alle facetten van dit land voor jezelf zien.

Camperreis Australië: het mooiste land van de wereld?

De camper is de beste manier om Australië te zien, omdat er zoveel bezienswaardigheden te vinden zijn in dit enorme land. Natuurlijk mag Sydney niet op je lijstje ontbreken. De grootste stad van Australië is tot de nok gevuld met toeristische trekpleisters. Goed voorbeeld hiervan is het Sydney Opera House, maar ook bezienswaardigheden zoals de Sydney Harbour Bridge en de vele cafés zijn de moeite waard. En natuurlijk kun je ook een vlug bezoekje aan Bondi Beach brengen. Perfect als city trip tijdens je camperreis door Australië.

Mooie steden zijn er genoeg in Australië: Sydney, Melbourne en Perth zijn goede voorbeelden. Maar ook de natuur mag je niet missen. En ook dit zul je ontdekken tijdens een camperreis door Australië. Het meest bekende voorbeeld is het Great Barrier Reef. Het is bijna onvoorstelbaar hoe groot en hoe mooi dit is. Maar ook Uluru, de heilige rotsformatie omgeven door vlak land, moet je een keer gezien hebben in je leven. En zo zul je nog meer pittoreske en adembenemende natuurfenomenen zien tijdens je camperreis door Australië.