Mijnreizentips

Alles over reizen!

​Vakantiehuizen Utrecht huur ik bij Eekhoornnest

2 min gelezen

allure

Je wilt graag je vakantie vieren in Nederland en dan kom je wellicht uit op een van de vakantiehuizen Utrecht die door het park ’t Eekhoornnest worden aangeboden. Hieronder tref je al een kleine selectie aan van een aantal bungalows die zij aanbieden op hun website. Bekijk dan vooral ook eens hun website om een totaal overzicht te verkrijgen van alle bungalows die zij in hun park verhuren.

294

Niet alleen luxueuze bungalows worden door dit park verhuurt. Ook goedkopere bungalows kunnen gehuurd worden in dit park dat zich midden in de natuur bevindt. Zo is er voor elk budget een keuze te maken. Iedereen heeft dus de mogelijkheid om hier zijn of haar vakantie te vieren. Houd het vooral in gedachte, wellicht dat je over een tijdje toch de stap waagt.

291

Vakantie vieren in een vorstelijk bungalowpark

Indien je graag een vakantiehuis wilt huren in een vorstelijk bungalowpark dan ben je bij ’t Eekhoornnest aan het juiste adres. Zij bieden dan ook een park midden in de natuur aan. Verder bieden ze een ruime keuze aan van verschillende bungalows aan, allen variërend in prijs. Wist je trouwens dat dit park zich in de omgeving van Utrecht bevindt? Op deze manier is het dus goed bereikbaar voor veel mensen. Wist je trouwens dat dankzij de faciliteiten op het park jong en oud zich goed kunnen amuseren? Want vervelen doe je er nooit. Er is immers zoveel te beleven op het park. Neem dan ook eens een kijkje op hun website voor het gehele aanbod.