Mijnreizentips

Alles over reizen!

Schoolreis organiseren met behulp van Gebo Tours

2 min gelezen

Bent u van plan om een schoolreis te organiseren? En wilt u er zelf zo min mogelijk werk aan hebben? Dan bent u bij Gebo Tours aan het juiste adres! Gebo Tours zorgt er niet alleen voor dat u met de klas van A naar B komt, maar heeft daarnaast ook nog de fijnste arrangementen voor u in huis. Daarmee kunt u de dag zelf zo comfortabel mogelijk beleven!

Wanneer u een schoolreis gaat organiseren met hulp van Gebo Tours bent u verzekerd van een luxe touringcar. Deze touringcar is niet alleen standaard voorzien van een toilet en airconditioning, maar ook van dubbele beglazing, een dvd-speler en gordels. Hierdoor kan Gebo Tours garanderen dat de kinderen op een veilige manier op de juiste plaats van bestemming komen.

Ik wil een schoolreis organiseren; waar kan ik heen?

Gebo Tours heeft veel locaties waar het uw klas maar al te graag heen wilt brengen. Bekende voorbeelden van schoolreisjes die Gebo Tours aanbiedt zijn tripjes naar De Efteling in Kaatsheuvel of Het Dolfinarium in Harderwijk. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer – misschien wat onbekendere – locaties waar Gebo Tours u graag heen rijdt. Wat dacht u bijvoorbeeld van speelpark De Goudvis? Hier hoeven de kids zich geen moment te vervelen met een speelparadijs van meer dan 2200 vierkante meter en een grote buitenspeeltuin, met onder andere de grootste airtrampoline van Europa!

Liever een schoolreis voor uw klas met relatief meer rust? Dan kunt u bij het Ouwehands Dierenpark terecht! Bij dit dierenpark in Rhenen zijn de leukste dieren te bewonderen; van de reuzenpanda’s tot de ijsberen en van de gorilla’s tot de Afrikaanse olifanten. Alternatieven voor het Ouwehands Dierenpark zijn andere parken als Dierenpark Amersfoort en Blanckendaell.

Tarieven voor het organiseren van een schoolreis

Of u nu naar Het Dolfinarium of speelpark De Goudvis wilt reizen; Gebo Tours hanteert de meest voordelige tarieven voor u. Deze tarieven zijn van meerdere factoren afhankelijk. Denk bijvoorbeeld aan de periode wanneer u op schoolreis gaat, het aantal personen dat meegaat en de lengte van uw reisdag. Als laatste is de afstand van de schoolreis natuurlijk ook van belang.