Mijnreizentips

Alles over reizen!

Schiphol long term parking

3 min gelezen

De zomer nadert met rasse schreden en nu het weer steeds beter wordt bent u zich ongetwijfeld ook alweer aan het verheugen op uw welverdiende zomervakantie. Als u vanaf Schiphol vliegt, dan heeft u waarschijnlijk alles al geregeld: uw bestemming, uw vlucht en het vervoer van en naar Schiphol. Heeft u zich echter wel goed genoeg verdiept in dat laatste?

Schiphol long term parking is een veelgebruikte dienst door mensen die vliegen vanaf Schiphol. Schiphol long term parking is echter een bijzonder dure dienst en het lijkt wel alsof veel mensen zich niet beseffen dat ze (totaal onnodig) veel te veel betalen. Schiphol long term parking kost vooral veel geld als u het afzet tegen de parkeertarieven van andere Europese vliegvelden. Alternatieven voor Schiphol long term parking zijn simpelweg bij velen onbekend.

Vlieg-parkeren-300x140

Op Schiphol betaalt u gemiddeld 80 euro voor een weekje parkeren. Zet dat af tegen de 40 euro die een week parkeren gemiddeld op Duitse luchthavens kost en u ziet hoe duur Schiphol eigenlijk is. Sterker nog, alleen Brussel airport is duurder. Het is eigenlijk te gek voor woorden dat er nog zo veel mensen onnodig veel geld kwijt zijn voor het parkeren van een auto.

Schiphol long term parking kan goedkoper
Gelukkig zijn er inmiddels bijzonder veel alternatieven voor de klassieke Schiphol long term parking. De prijzen zijn niet onopgemerkt gebleven en daardoor zijn er legio aanbieders van parkeergelegenheid opgestaan rondom Schiphol. Vrijwel allemaal tegen ‘normalere’ tarieven. Je parkeert je auto net zo ver en voor veel minder geld!

Nu hoor ik u al denken: ‘rondom Schiphol. Hoe kom ik dan bij mijn vlucht?’. Het concept is eigenlijk heel simpel. Doordat u een klein stukje van Schiphol af parkeert kunt u natuurlijk niet lopend naar uw gate. Daarom regelen de aanbieders van parkeergelegenheid vervoer voor u. U parkeert gewoon uw auto zoals u dat normaal ook zou doen en vervolgens wordt u, met al uw bagage, per auto of busje naar de vertrekhal vervoerd. Dat kost u nog geen 5 minuten extra en levert u per week al snel 40 euro op. Sneller verdienen kan bijna niet.

De vele parkeren Schiphol aanbieders bieden dus eigenlijk hetzelfde als Schiphol long term parking. Bij Schiphol long term parking moet je ook verder parkeren maar dan tegen hele hoge kosten. De alternatieven kunnen naast kosten ook nog eens extra service bieden, iets wat Schiphol long term parking niet doet. Zo bieden vele aanbieders complete reiniging voor uw auto aan. Dat is nog eens lekker naar huis rijden!rsz_header

Schiphol long term parking is ook veilig
Als u het nieuws heeft gevolgd in de afgelopen jaren dan heeft u waarschijnlijk meerdere keren een aanbieder van parkeergelegenheid rondom Schiphol negatief in beeld gezien. Zo besteedde het programma Radar aandacht aan de malafide praktijken van één aanbieder. Zij hadden de auto van een klant gebruikt voor bijvoorbeeld privéritjes naar de Macdonalds.

Als u op vakantie gaat dan wilt u natuurlijk wel de garantie hebben dat uw auto veilig geparkeerd staat. Op prijsvergelijkingssites zoals www.247parkerenschiphol.nl staan daarom dan ook alleen van te voren uitvoerig gescreende aanbieders. Zo kunt u niet alleen de goedkoopste aanbieder kiezen, u weet ook direct zeker dat uw auto veilig is.

Meer verhalen