Mijnreizentips

Alles over reizen!

Safari Afrika is zeer aan te raden om te proberen!

1 min gelezen

venture_travels_logo_transparantVoor wie graag op vakantie wilt en dan niet de alledaagse vakanties raad ik je safari Afrika aan! Doordat je op safari gaat zal je de mooiste dingen tegenkomen in wat je niet zo snel zal zien. Mijn ervaring met mijn vakantie afgelopen jaar wil ik graag met jullie delen!

Afgelopen zomer wilde ik samen met mijn partner een vakantie boeken, deze vakantie moest een vakantie worden om nooit meer te vergeten. Door op het internet te zoeken naar diverse reisbureaus om onze vakantie te boeken ben ik terecht gekomen op de website van Venture Travels. Hun konden onze de safari Afrika aanbieden voor een zeer aantrekkelijke lage prijs. Wij hebben dan ook niet meer verder gezocht bij andere reisbureaus om te zien of dat het goedkoper kon. Mijn partner en ik waren beide erg enthousiast en konden niet meer wachten tot we mochten  vertrekken.Serengeti

Gemakkelijk te boeken.

Bij hun op de website wordt het mogelijk gemaakt om te kunnen boeken. Het boeken van een geslaagde vakantie verloopt bij hun ook nog gemakkelijker als dat ik ergens anders gehad heb. Ik hoefde dan ook niet veel moeite te doen om dit te mogen realiseren. Onze boeking was rond en we konden met plezier uitkijken naar onze vakantie in Afrika. Nu achteraf gezien zijn we alweer druk in de weer om dit jaar hetzelfde te mogen boeken voor onze vakantie.Overzicht_Afrika