Mijnreizentips

Alles over reizen!

Playa de Las Canteras – Gran Canaria

2 min gelezen
vakantie spanje all inclusive

Spanje staat bekend om zijn mooie stranden en kristalhelder water. Met zoveel keuze kan het lastig zijn om te bepalen waar je heen moet. In deze blog zetten we de 5 mooiste stranden van Spanje voor je op een rijtje en geven we je tips over hoe je kunt overnachten.


Playa de Las Canteras is een 3 kilometer lang strand gelegen in Las Palmas de Gran Canaria, de hoofdstad van het eiland Gran Canaria. Dit strand is bijzonder vanwege de riffen die voor de kust liggen, waardoor het water rustig is en perfect om te zwemmen en snorkelen. Overnachten kan op een camping of in een hotel, waar je vaak vakantie Spanje all inclusive arrangementen kunt vinden.

Cala Comte – Ibiza

Cala Comte ligt op het eiland Ibiza en is een van de mooiste stranden van het eiland. Het strand bestaat uit wit zand en turquoise water, omgeven door rotsen en pijnbomen. Overnachten kan op de nabijgelegen camping of in een van de vele hotels in de omgeving, waaronder all inclusive Spanje opties.

Playa de la Concha – San Sebastian

Playa de la Concha is een van de mooiste stranden in Noord-Spanje en ligt in de stad San Sebastian. Dit strand staat bekend om zijn mooie uitzicht op de stad en de heuvels eromheen. Overnachten kan in de stad zelf, waar je een ruime keuze hebt aan hotels, waaronder all inclusive Spanje opties.

vakantie spanje all inclusive

Playa de Muro – Mallorca

Playa de Muro is een van de grootste stranden op Mallorca en ligt aan de noordkust van het eiland. Het strand bestaat uit fijn wit zand en het water is kristalhelder. Overnachten kan in de nabijgelegen stad Alcudia, waar je diverse hotels en campings kunt vinden, waaronder all inclusive Spanje opties.

Playa de Bolonia – Tarifa

Playa de Bolonia is een afgelegen strand in het zuiden van Spanje, nabij de stad Tarifa. Het strand is nog niet ontdekt door het massatoerisme en wordt omringd door duinen en groene heuvels. Overnachten kan in de nabijgelegen stad Tarifa, waar je diverse hotels en campings kunt vinden, waaronder all inclusive Spanje opties.

Als je op zoek bent naar all inclusive Spanje opties, dan zijn er genoeg hotels te vinden in de buurt van deze mooie stranden. All inclusive Spanje biedt vaak volpension en drankjes aan, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over extra kosten tijdens je vakantie.

Kortom, Spanje heeft veel mooie stranden waar je heerlijk kunt genieten van de zon, zee en strand. Of je nu wilt kamperen of in een hotel wilt verblijven, er zijn genoeg opties beschikbaar. Vergeet niet om te genieten van het lekkere eten en drinken in Spanje, en kies bijvoorbeeld voor all inclusive Spanje met Solmar Tours om volop te genieten van je vakantie.