Mijnreizentips

Alles over reizen!

Luxe vakanties vind ik op de website van Silktravel

2 min gelezen

silktravelJe bent sinds kort druk op zoek naar een van de luxe vakanties. Wat  dacht je bijvoorbeeld van de tour operator die vele luxe vakanties aanbiedt? Je hebt de keuze uit een zon & strand vakantie, een actieve vakantie of een wellness vakantie. Of, wat dacht je bijvoorbeeld van een eigenzinnige vakantie of de keuze uit een van hun aanbiedingen?

silktravel4

Bij een luxe vakantie kun je al snel denken aan een zon en strand vakantie in een ver oord, zoals bijvoorbeeld een vakantie in Oceanië of wat dacht je bijvoorbeeld van een vakantie op de Caribbean? Dit zijn vakanties waar je heerlijk ongestoord kunt genieten van een cocktail liggend aan een parel wit strand met een oceaan blauwe zee.
silktravel3

Indien je op zoek bent naar een exclusieve en luxe vakantie

Ben je op zoek naar een tour operator voor een exclusieve en luxe vakantie? Zoek dan niet verder want bij Silk Travel ben je aan het juiste adres. Wist je trouwens dat zij SGR gecertificeerd zijn? Zij hebben een aanbieding naar Malediven Niyama in de aanbieding. Wellicht iets voor jou? Heb ik jouw interesse gewekt? Neem dan eens een kijkje op de website van Silk Travel en bekijk het gehele reisaanbod, waar je opmerkt dat de pijlers Luxe, Inspiratie, Beleving en Privacy zijn verwerkt in dit aanbod van reizen. Wist je trouwens ook dat hun aanbied van reizen niet statisch is, maar dat ze altijd advies op maat verstrekken? Zoals ik hierboven al vermeldde bieden ze ook aanbiedingen aan die ze op regelmatige basis selecteren.