Mijnreizentips

Alles over reizen!

Het leukste Vakantiepark van Frankrijk!

1 min gelezen

Het wordt weer lekker weer en de zomervakantie komt steeds weer dichterbij! Ik kan niet wachten tot dat het zo ver is en daarom schrijf ik vandaag weer een artikel! Ik denk de laatste tijd namelijk veel na over de afgelopen vakanties. Zo ben ik afgelopen zomer met mij vriend in een vakantiepark Frankrijk geweest en kunnen we nu terugkijken op een top vakantie. We hadden een erg mooi huisje en we hebben echt van de vakantie genoten. Mijn vriend en ik hebben beide nog steeds heimwee en daarom hebben we besloten om komende zomer weer te gaan! We hebben al geboekt en we kunnen echt niet wachten tot dat het weer zo ver is!

We kunnen niet wachten tot komende zomer!

Afgelopen zomer hebben we lekker veel aan het zwembad gelegen en zijn we veel naar het strand geweest. Als je in Nederland bent zijn dit toch wel de dingen die je mist en daarom kunnen we niet wachten tot dat we naar het vakantiepark in Frankrijk gaan. Gelukkig duurt het niet heel lang meer, het wordt steeds warmer en het begint er nu echt op te lijken dat de zomer er weer aan komt! We gaan weer naar precies hetzelfde park en we weten zeker dat we echt een top tijd gaan krijgen! Kijk anders zelf eens op de website van het vakantiepark, misschien is dit ook wel leuk voor jou!