Mijnreizentips

Alles over reizen!

Familiereis Zuid Afrika

3 min gelezen
holiday

Een familiereis Zuid Afrika, de perfecte vakantie voor het hele gezin. Zuid-Afrika is de bestemming waar je de perfecte verdeling kunt maken tussen het doen van bijzondere activiteiten, het proeven van het stadsleven en ontspanning voor hele gezin.

Activiteiten 

Tijdens jullie familiereis Zuid-Afrika, mag een safari niet ontbreken. Een safari is de perfecte activiteit voor het hele gezin. Jong en oud kijken hun ogen uit tijdens deze rit door de natuur. Daarnaast heb je tijdens de safari ook de mogelijkheid om de bekende Big Five te spotten. Wanneer je deze in het wild tegenkomt, is dit iets wat de kinderen nooit meer zullen vergeten.

Safari of de wonderen van de onderwaterwereld

Een safari is natuurlijk niet de enige leuke activiteit tijdens jullie familiereis Zuid-Afrika. Je kunt namelijk ook onder water op zoek naar mooie dieren tijdens het snorkelen. Er zijn ontzettend veel stranden in Zuid-Afrika waar dit kan. Ook voor de kinderen is dit een perfecte activiteit. Naast dat zij opnieuw op zoek kunnen naar dieren, kunnen zij ook afkoelen in het verfrissende zeewater. Vanzelfsprekend is het ook voor papa en mama leuk om op zoek te gaan naar de wonderen van de onderwaterwereld. Tot slot is er nog een activiteit voor jullie familiereis Zuid Afrika, die je niet zomaar overal kunt doen. Dat is namelijk sleeën van een woestijnberg. De kinderen hebben misschien eerder kunnen sleeën in de sneeuw, maar nog niet in de woestijn. In de stralende zon zijn er talloze zandbergen waar je vanaf kunt sleeën. Opnieuw een ervaring die de kinderen nooit zullen vergeten van jullie familiereis Zuid Afrika.

Citytrip 

Daarnaast is het een must om de grote steden van Zuid-Afrika te bezoeken, namelijk Johannesburg en Kaapstad. In deze steden is 24 uur per dag leven. Overdag is het altijd druk en er zijn ontzettend veel winkels om te shoppen. Ook ’s avonds is er genoeg te beleven. Er zijn veel leuke restaurants en barretjes. Omdat het altijd druk is in de straten, is het heerlijk om op een terrasje te gaan zitten en te bekijken wat er allemaal voorbij komt. Natuurlijk is het nog lekker warm in de avond, waardoor het ook aangenaam is om nog buiten te zijn. Een echte aanrader voor jullie familiereis Zuid Afrika.

Overnachten tijdens Familiereis Zuid Afrika

Er zijn talloze verschillende manieren om te overnachten tijdens jullie familiereis Zuid-Afrika. Zo zijn er veel resorts en grote hotels te vinden. Hier kun je heerlijk tot rust komen. Ook wanneer je even geen zin hebt om iets te doen die dag, is dit de perfecte uitkomst. Deze hotels en resorts beschikken vaak over goede restaurants, waardoor je niet de accommodatie af hoeft om lekker te eten. Wil je nu echt de complete belevenis ervaren tijdens jullie familiereis Zuid-Afrika, ga dan overnachten in de wildernis. In Zuid-Afrika zijn er verschillende mogelijkheden om te overnachten in het wild. Denk hierbij aan blokhutten, tenten en huisjes. Zo slaap je midden in de natuur. De kinderen zullen hun ogen uitkijken en misschien spotten ze zelfs nog wilde dieren. Deze speciale manier van overnachten zorgt voor een onvergetelijke vakantie voor de kinderen van jullie familiereis Zuid Afrika.