Mijnreizentips

Alles over reizen!

Een zwembroek voor mijn kind!

2 min gelezen

Vandaag schrijf ik mijn eerste artikel en daar heb ik erg veel zin in! Het is super dat ik nu eindelijk artikelen op mijn eigen blog kan gaan schrijven. Zoals jullie weten reis ik erg veel in mijn leven en wil ik veel ervaringen met jullie delen. Als ik op reis ga ben ik meestal niet alleen, ik heb namelijk een man en een zoontje van vier jaar oud. Elk jaar bezoeken we weer een ander mooi land en afgelopen zomer zijn we naar Spanje geweest. Ik hou zelf echt van Spanje, het is er namelijk altijd lekker weer, de steden zijn mooi en de cultuur vind ik al helemaal fantastisch. Afgelopen zomer heb ik hier ook echt een top vakantie gehad en dat doet mij goed. Als ik weer op reis ga zorg ik er trouwens altijd voor dat ik alles op en top geregeld heb. Afgelopen zomer had mijn zoontje namelijk geen zwembroek en daar ben ik toen naar op zoek gegaan! Ik moest een zwembroek kind hebben en wist niet goed waar ik deze kon vinden. 

Een top website

Na goed zoeken kwam ik uit op de website van 4 Active Kidz, hier kan je een zwembroek voor je kind kopen. De website biedt erg vel mooie zwembroeken aan en ik ben hier dan ook geslaagd voor mijn zoontje. Ik heb hier een mooie zwembroek voor hem gekocht en hij heeft hem de hele zomer gedragen. Ik voeg hieronder overigens een afbeelding van de zwembroek die ik voor mijn zoontje gekocht heb!

Meer verhalen