Mijnreizentips

Alles over reizen!

Een vader dochter uitje heb je zo geregeld bij IetsDoenOfferte.nl

2 min gelezen

vakantieZoals jullie inmiddels van mij weten zijn ik en mijn ouders vanaf het moment dat ik 10 jaar oud werd begonnen met reizen. Wij hebben al heel veel landen bezocht en ik geniet er nog steeds heel veel van. Zo ging ik laatst alleen met mijn vader op vakantie. Een echt vader dochter uitje dus. Hij nam mij mee naar Tsjechië. Omdat we in de zomer weer op vakantie gaan zochten we een goedkope aanbieding. Deze hadden wij dan ook zo gevonden op IetsDoenOfferte.nl. Deze site vergelijkt offertes met elkaar. Zodra je dit gedaan hebt, kun je een keuze maken en dus een hoop besparen! Ik wil buiten deze tip ook een echte aanrader vertellen als je naar Tsjechië gaat.

Het uitje naar Kathedraal van St. Barbara

groepsuitjeVolgens vele behoort de kathedraal van St. Barbara tot de meest indrukwekkende van Europa. De reden waarom deze kathedraal zo indrukwekkend is komt door de schitterende decoraties aan de binnen- en buitenkant. Wat van buitenaf zo opvalt is de imponerende dubbele luchtbogen die op iedere uitkomen op een mooie toren. Wat ik het mooist vond aan de binnekant van deze kathedraal was de grote loodramen die voor een mooie lichtval zorgden. Ook worden er fantastische emblemen getoond van lokale gilden. De kathedraal van St. Barbara toont de welzijn van die tijd. Die rijkdom werd toen verkregen door zilverwinning. Ik heb een hoop mooie foto’s kunnen maken doordat het zeer ruim op de plaats stond. Het heeft een mooie entree en is tot nu toe een van de mooiste dingen die ik bezichtigt heb. En dat alles voor een goede prijs.

Wil jij ook cultuur snuiven voor de goedkoopste prijs, neem dan even een kijkje op hun website. En zo heb je net als ik een onvergetelijke vader-dochter ervaring erbij.

logo_top