Mijnreizentips

Alles over reizen!

De batterijen opladen in Overijssel!

2 min gelezen

Zin in een leuke uitstap met overnachting midden in de natuur en tussen de dieren? Een weekendje weg met vrienden of collega’s om lekker te kletsen en te bubbelen? Of kiest u toch liever voor een ontspannende mid-week met familie in deze unieke groepsaccomodatie in Overijssel? Deze accomodatie biedt een speciale ervaring van kleinkind tot opa!

Boerderij met een hart voor gasten

Wie in alles rust Overijssel en omstreken wenst te ontdekken kan dit doen te voet of per fiets! Overnachten kan op deze prachtige boerderij, waar gastvrijheid centraal staat. De accommodatie heeft de capaciteit voor 8-30 gasten een uniek verblijf aan bieden. De streek biedt voor elk wat wils. De prachtige natuur nodigt uit voor speelse boswandelingen. Wie liever wat cultuur opsnuift kan terecht in de gezellige dorpje Zutphen en Holten. De winkelstraten ontdekken kan in Deventer, waar het shopper naar hartenlust de winkelmanden kan vullen. Wakker worden doet u in alles rust, met tsjilpende vogeltjes en loeiende koeien. De geur van vers gemaaid gras… de hemel op aarde.

Baden in luxe

Wie naast het boerderijleven van deze groepsaccommodatie in Overijssel, even de luxe van deze prachtige plek wil ontdekken, is hier ook op het goede adres.De bedden spik en span, de hottub verwarmd en klaar om zijn gasten te verwelkomen na een boeiende boswandeling. Deze groepsaccommodatie Overijssel is voorzien van alle luxe en comfort om u verblijf ontspannend en memorabel te maken. Wie houdt van een lekker luie dag, kan beroep doen op de catering of boodschappenservice. Wie zelf de handen uit de mouwen wil steken, kan de kookboeken bovenhalen in d volledig uitgeruste keuken of kan de bbq-short aanbinden om aan de slag te gaan bij de vuurhaard! Bovendien is deze accommodatie perfect aangepast aan mindervaliden kunnen extra hulpmiddelen aangeboden worden.

De eigenaars zijn echte pro’s in het verwennen van hun gasten! Kom zelf de groepsaccommodatie Overijssel ontdekken en laat u meevoeren in deze onvergetelijke ervaring.