Mijnreizentips

Alles over reizen!

Bruiloft op Ibiza

1 min gelezen

3b_b-520x330Wilt u een bruiloft die anders is dan andere bruiloften? Wilt u in het buiteland trouwen maar u weet niet hoe dit er aan toe gaat? Wedding International is hiervoor uw redder in nood. Wedding International biedt namelijk bruiloften aan op de Spaanse eilanden Ibiza en Mallorca. Het budget wat u te besteden heeft maakt niet uit. Er valt voor elke prijs een onvergetelijke trouwdag te regelen.

Een bruiloft plannen op Ibiza is erg lastig voor personen die niet met regelmaat op het eiland komen. U kent het eiland niet en kan niet zomaar even een kijkje nemen. Ook spreekt u de taal misschien niet. Dit zijn allemaal kleine dingetjes die samen een groot probleem veroorzaken. Weddin international werkt daarom samen met u naar een bruiloft om van te dromen.

strandfoto-Endless-view-520x330Bij Wedding International zijn wij gek op Ibiza. Daarom kennen wij Ibiza van binnen en buiten. Met deze kennis helpen wij u de beste locatie en ceremonie te regelen voor uw budget. Weddin International plant aar bruiloften vanuit Nederland. Dit zorgt voor de mogelijkheid een face to face afspraak te maken en uw interesses en wensen door te geven. Vanuit dit resultaat gaan wij aan het werk met het concept van uw bruiloft. Aan dit concept komt een globale prijs te hangen waaruit wij na uw akkoord uit gaan werken.
Zo verzekeren wij u van de bruiloft waarvan u altijd al gedroomd heeft! Kijk voor meer info op bruiloft op ibiza.

Meer verhalen