Mijnreizentips

Alles over reizen!

Boek de leukste golfarrangementen voor een topvakantie in Twente

3 min gelezen

Als golfliefhebber is het uiteraard leuk om te golfen op verschillende banen. Als je tennis speelt of voetbal, dan maakt het in wezen niet heel veel uit waar je dat doet, want iedere baan of veld is nagenoeg hetzelfde. Alleen heb je bij een sport als tennis wel verschillende ondergronden, maar de afmetingen van de banen zijn overal gelijk. Met golf is dat uiteraard niet het geval. Iedere golfbaan is anders en elke baan heeft een eigen unieke layout met greens, zandbakken, water en een x aantal holes. Het is voor golfer dan ook juist leuk om het spelletje te spelen op verschillende banen. Zo kun je in Twente ook mooie golfbanen vinden. Als je echter niet in de buurt van Twente woont, dan is het verstandig om een hotel te boeken in de buurt van de golfbaan. Voor dit doeleinde kun je terecht bij Hotel ’t kruisselt. Het mooie van Hotel ’t kruisselt is dat je hier ook meteen leuke golfarrangementen kunt boeken. Je hebt dan een kamer waar je na het golfen weer kunt uitrusten en je kunt onbeperkt golfen. Er moet uiteraard ook gegeten worden. Daarvoor kun je dan weer terecht in het restaurant behorende bij het hotel. Je bent ook niet hele dagen aan het golfen natuurlijk. Als je bijvoorbeeld een midweek boekt, dan zou je het golfen prima kunnen afwisselen met wandelingen door de omgeving of het lezen van een boek op het terras behorende bij het Hotel ’t kruisselt. Na een dag met dit soort leuke activiteiten kun je je terugtrekken in je kamer en ontspannen. Je kunt genieten van het comfort dat de kamer van je keuze je te bieden heeft. Zo kun je de batterij weer opladen voor de volgende dag. Ontbijten, lunchen en dineren, kun je doen in het hotel, maar uiteraard kun je ook de omgeving verkennen en lekker in nabijgelegen dorpjes en steden dineren. Dankzij de verschillende golfarrangementen kun je op verschillende momenten een leuke vakantie boeken. Je kunt kiezen voor een weekend of een midweek, maar als je langer wilt langskomen, dan is dat uiteraard geen probleem. Op de site van kruisselt.nl vind je een overzicht van de verschillende golfarrangementen die je kunt boeken. Het is dan ook geen probleem om even de site te bezoeken om te kijken of er leuke golfarrangementen voor je tussen zitten. Als dat niet zo is, dan kun je uiteraard ook altijd even contact opnemen om te informeren naar de mogelijkheden. 

Boek meteen één van de golfarrangementen via kruisselt.nl

Als je zin hebt om lekkere in Twente een balletje te slaan, dan kun je via kruisselt.nl meteen een van de golfarrangementen reserveren. Het mooie is natuurlijk dat je dan onbezorgd kunt golfen en dat je een comfortabel onderkomen hebt tijdens je uitstapje naar Twente. Indien je niet wilt golfen, maar gewoon van de natuur en de omgeving wilt genieten, dan kun je uiteraard ook een kiezen voor 1 van de vele andere arrangementen zoals: 

  • Zomerspecials
  • Nazomerspecials
  • Herfstspecials

Neem contact op voor meer informatie

Als je er via de site niet uitkomt, dan kun je uiteraard ook altijd even contact opnemen met de receptie van Hotel ’t kruisselt en informeren naar de golfarrangementen.