Mijnreizentips

Alles over reizen!

Bed and Breakfast Bonaire een top vakantie!

1 min gelezen

Hallo beste lezers, Welkom op weer een leuk onderwerp dat ik graag met jullie zou willen delen. Ik ben erg trots op de aanhang die dit blog blijven lezen, het is mooi om te zien dat jullie terug blijven komen! Vandaag gaat het over iets van de afgelopen vakantie namelijk Bed and Breakfast Bonaire. Ik vind het zelf heel leuk om hier over te schrijven aangezien ik heel veel leuke dingen heb mee gemaakt door deze organisatie! Het was net iets voor de zomer, ik en mijn vrienden waren op zoek om naar een leuke bestemming te gaan voor de vakantie. We konden helaas zo snel niks bijzonders vinden. Zo hebben we erg veel organisatie bezocht maar er zat gewoon niks leuks tussen en alles was ook nog eens heel erg duur.

Zo kwamen we uiteindelijk op iets heel leuks!

Na heel lang lang zoeken had een vriend van mij eindelijk iets gevonden het ging over Bed and Breakfast Bonaire. We waren eerst wat aan het twijfel tot hij ons de website liet zien en we meteen verliefd waren! We besloten dat dit het ging worden en we hebben dat zelfde uur nog geboekt. Tot de dag van vandaag hebben we geen spijt gehad dat we die keuze hebben gemaakt. Het was allemaal zo goed geregeld in het resort het eten was heerlijk en laat ik maar niet beginnen over het zwembad. Ik moet eerlijk zeggen dit was de beste vakantie die ik ooit heb gehad!