Mijnreizentips

Alles over reizen!

5 redenen waarom een camper huren fantastisch is!

2 min gelezen
redenen camper huren

Steeds meer mensen ontdekken dat op vakantie gaan met een camper fantastisch is. Het aantal Nederlandse campers is dan ook bijna verdubbeld in de afgelopen 10 jaar. Maar niet iedereen wil een enorm bedrag uitgeven om een camper te kopen. Een camper huren bij een camperverhuur is dan een goed alternatief. Hieronder lees je 5 redenen waarom een camper huren fantastisch is!

1. Een camper laat je het ultieme vrijheidsgevoel ervaren

Met een camper bepaalt je zelf waar je heen gaat, hoe laat je vertrekt en wanneer je stopt. Je hoeft niet ergens op een bepaalde dag te zijn, en als het niet leuk is stap je in en rij je gewoon weer weg. Een camper is ideaal om een groot gebied te ontdekken, en als je een camper huurt kan dat gebied ook aan de andere kant van de wereld liggen.

2. Met een camper heb je altijd alles bij je

Als je een camper huurt is het je tijdelijke vakantiehuisje op wielen. En je hebt dus altijd alles bij je: van een bed tot een keuken met ijskast en een toilet. Je hoeft dus niet op zoek naar een cafetaria als je koffie wil drinken want dat zet je lekker zelf. 

3. Geen zorgen maken om een slaapplek

Met een camper hoef je niet in het donker te hannesen met tent haringen en scheerlijnen. En als alle campings vol zitten kun je gewoon ergens de camper neerzetten en een tukje doen. Je hebt dus altijd een plek om te slapen

4. Met een camper vind je de ultieme vakantieplekjes

Omdat je met een camper bijna overal kunt komen, vind je vakantieplekjes die niet wemelen van de toeristen. Je kunt prachtige zonsondergangen bekijken vanaf je bed, en slapen onder de sterren. 

5. Een camper huren om op vakantie te gaan hoeft niet duur te zijn

Het lijkt misschien veel geld als je een camper wilt huren, maar realiseer je dat het de huur voor een vervoermiddel en een accommodatie in één is. In de meeste Europese landen is en staapplek voor een camper helemaal niet duur en in Scandinavië mag je ook wildkamperen, zodat het je helemaal niets kost. Een camper huren bij een camperverhuur, zoals Oortgiese Campers, om een mooie camperreis te maken is dus niet alleen fantastisch maar ook voordelig.