Mijnreizentips

Alles over reizen!

Tweede huis kopen in Marbella

1 min gelezen

Marbella, een van de populairste badplaatsen aan de Middellandse Zee. Dit is een van de redenen dat steeds meer mensen een tweede huis kopen in Marbella. Met een tweede huis in deze prachtige stad bent u nooit meer afhankelijk van de beschikbaarheid van hotelkamers en appartementen. Daarbij hoeft u zelf uw kussen niet meer mee te nemen, kunt u uw vakantiehuis van alle gemakken voorzien, om zonder zorgen en veel spullen naar deze Spaanse kust af te reizen. Het leuke aan dit gebied is dat het in Marbella vrijwel het hele jaar prima vertoeven is. Al vroeg in de lente geniet u hier van temperaturen rond de 15 tot 20 graden Celsius. Zeker in combinatie met een waterig lentezonnetje maakt dit Marbella tot een ontspannend oord voor veel mensen.

Huis kopen in Marbella om deze te verhuren

Naast de mogelijkheid om zelf van uw tweede huis in Marbella te genieten, kunt u deze tijdens het hoofdseizoen verhuren. Zeker wanneer u met pensioen bent, zult u veel liever voor of na het hoofdseizoen naar de Middellandse Zee gaan. In deze periodes is het vaak aanzienlijk rustiger, waardoor u zelf ook meer tot rust komt. In het hoofdseizoen is de vraag naar vakantiewoningen groot in dit gebied. Dit maakt dat u de vakantiewoning vrijwel altijd aan Nederlandse vakantiegangers zal kunnen verhuren.

Door de woning te verhuren verdient u de investering in uw tweede woning in Marbella al snel terug. Daarbij zal de woning niet snel in waarde verminderen.