Mijnreizentips

Alles over reizen!

Familievakanties in Oostenrijk | Berg en Meer Alpenvakanties

2 min gelezen

 Fun in de sneeuw

Oostenrijk heeft voor ieder wat wils. Er is voor het hele gezin van alles te beleven. De pistes voor zowel beginners, als gevorderden bieden overdag volop vertier en de prettige accommodaties met verschillende faciliteiten zorgen dat u ook ’s avonds geheel op uw gemak bent. Het feit dat er in de winter op veel plekken sneeuw te vinden is en dat men in Oostenrijk er alles aan doet om het u gemakkelijk te maken, zal uw familievakantie in Oostenrijk zeker tot een succes maken.

Perfecte accommodaties  

Bij Berg en Meer Alpenvakanties boekt u gemakkelijk een familiehotel of appartement in Oostenrijk. In het uitgebreide aanbod kunt u een selectie voor families aanbrengen, waarna u een overzicht ontvangt van de accommodaties die het meest geschikt zijn voor een familievakantie in de sneeuw. Hotels en appartementen met verschillende faciliteiten, professionele kinderoppas of uitgebreide animatie. In Oostenrijk wordt er in familiehotels aan alles gedacht en zal het u en uw kinderen aan niets ontbreken.

Een vriendelijke prijs

Met een heel gezin naar de sneeuw kan het nodige kosten. In Oostenrijk hebben ze daar iets op bedacht. Verschillende accommodaties bieden kortingen aan wanneer u met meer mensen komt of geven kinderkorting op uw verblijf. In sommige gevallen is zelfs de kinderskipas of kinderskiles gratis of is er gratis kinderopvang aanwezig. Als ouder zult u daar zeker blij van worden. Ook de vele kinderfaciliteiten, de activiteiten voor kinderen en de speciale kleine familie skigebieden, maken een familievakantie in de Oostenrijkse sneeuw compleet.

Gemakkelijk bereikbaar

Voor een perfecte wintersportvakantie met uw familie gaat u dus naar Oostenrijk. Gemakkelijk bereikbaar met eigen vervoer en met een kleine 1.000 km nagenoeg in een dag te bereiken. Denkt u er wel aan dat u in de winter verplicht bent een auto met winterbanden te rijden en dat een vignet, een veiligheidsvest, een gevarendriehoek en een verbanddoos verplicht zijn? In dat geval is er niets wat een geweldige familievakantie in de sneeuw nog in de weg staat. Zeker niet als u een van de prachtige familie accommodaties boekt die Berg en Meer Alpenvakanties u aanbiedt.